Зустріч вийшла цікава й змістовна

Так відгукнулася про нашу зустріч з мешканцями Обласного Центру Матері й Дитини його директор Інна Олександрівна Жолобова. Ми, – а це Теософське відділення «Лайя» (Раїса Калашнікова) та Школа універсології (Світлана Мельник) –  знали, що тут обновився контингент  й вирішили з ним познайомитися. То ж і навідалися сюди 22 жовтня 2019 року. Спочатку ми розповіли їм про напрямки роботи наших організацій, про співдружність таких товариств на Міжнародному, Українському та місцевому рівнях, про наше бажання допомагати, по можливості,  всім, хто цього потребує тощо. До речі, перший благодійний внесок для вирішення деяких побутових проблем вже зроблено.

Поки говорили “ми, молоді мами були спокійними, усміхалися, задавали питання… А ось, коли ми звернулися до “них з проханням розповісти про себе практично всі присутні замкнулися.

Та Світлана, яка має неабиякий досвід спілкування з такою молоддю, завчасно все передбачила й принесла з собою трансформаційну гру «Хто Я?». Гра, в яку включилися навіть директор Центру, вихователька Маргарита Кондратенко, допомогла всім швидко адаптуватися до ситуації, проявити свої здібності, розкритися й бути готовими для подальшого спілкування. З часом кожен не лише цікаво розповідав, але й змістовно обґрунтовував риси свого характеру, бачення себе й своєї дитини в майбутньому.

Вже відома тема наступної зустрічі, яку замовили самі мешканці. Та про неї ми розповімо після того, як вона відбудеться.

Раїса Калашнікова, м. Кропивницький

 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.