Що не зустріч – то радість!

До цієї зустрічі, яка відбулася в “Міжнародний День захисту дітей”, а саме 1 червня 2016 року, з мешканцями соціального Центру захисту матері та дитини, ми готувалися заздалегідь. Перш за все вивчили проблеми та потреби немовлят та їхніх матерів на даний момент життя, тому і прийшли, як кажуть,  не з пустими руками. Зібрали чимало одягу, взуття, інших речей, як для дітей, так і для дорослих, придбали деякі першочергово необхідні побутові товари.

Участь у благодійній акції взяли не лише члени Ініціативної групи ТОС, але й наші однодумці – Сергій та Лілія Лопатенки, завдяки яким на столі з’явилися цукерки, печиво, тістечка та ягоди з їхнього саду.DSC01265Приємно було бачити знову поряд з нами Голову та Секретаря Новенської селищної ради Сергія Денисенка й Ірину Огаль, депутата Кіровоградської міської ради Валентину Яремчук, постійну учасницю таких зустрічей поетесу Валентину Саєнко. Кожен з нас приніс тепло свого серця, щирі побажання добра, щастя, радості, здоров’я  всім присутнім. І хоч для самих дітей веселе свято не вийшло, бо вони ще дуже маленькі, а ось матерям цей День нагадав про необхідність захищати права малечі, дбати про їхнє виховання, освіту, духовний розвиток з тим, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками та гідними громадянами нашої країни.

Розходилися зі словами: “Дійсно, що не зустріч – то радість!” і це завдяки тій позитивній атмосфері, яку кожного разу створює дуже енергійна, привітлива, доброзичлива директор цього закладу Інна Олександрівна та її зовсім невеличкий колектив.

DSC01288

DSC01285

 

DSC01291

  Ініціативна група ТОС,

                                                           м. Кіровоград    

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.


Оставить комментарий