Звернення до Генерального секретаря ТТ в Україні Світлани Гавриленко та до координатора ТОС в Україні Валентини Мішиної

Шановні пані Світлана Йосипівна та Валентина Іванівна!

ТОС відділення «Лайя» міста Кропивницького з минулого року разом з місцевими громадськими організаціями бере активну участь в Акції по збереженню зелених насаджень, особливо «Центрального скверу», де за рішенням органів місцевої влади заплановано побудувати комплекс «Макдональдс». Про це ми повідомляли в інформації «Зустрілись заради блага кожної людини», яка прозвучала в матеріалах Міжнародного ТОС під час 146-ї Конвенції Теософського Товариства.

На жаль, не зважаючи на низку прийнятих рішень, проведених заходів, ситуація продовжує ускладнюватися. Її резонанс вийшов за межі України й став надбанням Міжнародної організації по захисту тварин, яких вбивають задля забезпечення діяльності «Макдональдс».

Animal Save оголосила збір підписів (натисніть і переходьте за посилання) на підтримку Акції щодо збереження не лише зелених насаджень, але й тварин, як у місті Кропивницькому, так і в усьому світі.

На сьогодні підтримали це життєво важливе питання всі теософські відділення, групи, учбові центри ТТ в Україні.

Просимо звернутися до Міжнародного ТОС сприяти підтримці цієї благородної Акції Теософськими Орденами Служіння різних країн.

За дорученням членів відділення «Лайя», м. Кропивницький, Раїса Калашнікова

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.