Бюлетень новин Теософського відділення «Лайя» за серпень 2022 року

Бюлетень новин теософського відділення «Лайя»

Незважаючи на те, що серпень для нас завжди місяць канікул, робота все ж продовжувалась. Можна наголосити на таких заходах:

Ірина Новакова

  1. Абсолютна більшість членів Відділення взяла участь в Міжнародній Конференції, присвяченій 191-й річниці від Дня народження О.П.Блаватської. В ритуалі «Свічка по колу» виступила від імені Відділення Ірина Новакова.

Ксенія Сергєєва

  1. Член Теософського Товариства відділення «Лайя» Ксенія Сергєєва, як кваліфікований фахівець з питань психології, підключилася до групи «Крила Надій» для надання безоплатних психологічних консультацій тим, хто в цей нелегкий час випробувань, потребує своєчасної допомоги.

 

 

  1. Стала вже традиційною наступна діяльність:
  • Щоденна колективна Медитація о 21.00 на захист та підтримку України в її боротьбі з ворогом. Станом на 01 вересня це вже 187-й день!
  • Щовівторка проводиться Орден Зцілення безпосередньо нашого Відділення, а щосереди – разом з відділенням «Протей», м.Дніпро.
  • Кожного понеділка в Регіональній групі проходить читання II-го тому «Таємної Доктрини», Антропогенезис.
  • Систематично поновлюються матеріали на Сайті «Теософія на Кіровоградщині» та поповнюється рубрика «Говорить Олена Блаватська». Цю частину роботи Відділення сумлінно веде Олег Ротар.
  1. У серпні ц. р. на нашому Ютюбі Каналі «Теософія на Кіровоградщині» з’явилися два відео-записи: «Сфінкс XIX – Олена Блаватська» веде Людмила Передерій, та «Знайомство з книгою «Листи Махатм» підготувала Раїса Калашнікова.
Сфінкс XIX століття — Олена БлаватськаЗнайомство з книгою «Листи Махатм»

     Ми висловлюємо велику вдячність Олегу Сергійовичу Ротару за доопрацювання, оформлення, своєчасну підготовку матеріалів до розміщення на Каналі, а саме головне, за бажання виконати цю роботу якнайкращим чином.

Президент Відділення Раїса Калашнікова

Бюлетень новин Теософського відділення «Лайя»

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.