Крізь ілюзії – заклик до єдності

Ця тема вперше прозвучала на Конвенції Міжнародного Теософського Товариства в Адьярі, Індія, в грудні 2016 – січні 2017 року, про що ми розповідали в  інформації “Наше перебування в Адьярі”.  Ось уже цілий рік вона вивчалася на зустрічах у всіх теософських підрозділах в Україні, в тому числі й у Кіровоградському відділенні “Лайя”.

На XIII Конференції Теософського Товариства в Україні, яка відбулася 18-19 листопада 2017 року в м. Київ, підведені підсумки цієї роботи. На цю зустріч нас поїхало п’ятеро: Валентина Бєлан, Роман Мазура, Любов Нургалєєва, Людмила Фесенко та Раїса Калашнікова.

Програма Конференції була досить насиченою й цікавою. З глибокими змістовними доповідями виступили Володимир Павлов “Крізь ілюзії відокремленості до усвідомлення Єдності Буття”, Тетяна Єгорова – “Ілюзія власної розділеності”, Світлана Гавриленко – “Від розуміння Єдності до усвідомленого Братства”, Едуард Помиткін – ‘Сходження людини до вершин Єдності’ та інші.

У кожному виступі підкреслювалося, що Істинна Єдність – це не фізична єдність, яку іноді називають партнерством, й це не вітальна й не ментальна єдність, коли люди можуть бути приятелями, друзями, чи однодумцями – це все Ілюзії єдності. ІСТИННА ЄДНІСТЬ для людини – це єдність з БОЖЕСТВЕННИМ й вона може бути сформована лише на рівні СЕРЦЯ, тому що стан Істинної Єдності виходить за кордони Проявленого Світу. Крім того, промовці наголошували також на тому, що у спрямованості до Єдності з Божественним, кожен має працювати над собою так, щоб змінювати себе на  краще. Це питання стало темою “круглого столу”, який вдало вела Ольга Лощиніна.

Своє бачення інструментів, які ми маємо, щоб змінювати себе, висловили від Кіровоградського відділення Валентина Бєлан та Раїса Калашнікова. Одночасно, учасникам Конференції було презентовано  видання “Духовного центру Кіровоградщини” Альманах”, яке висвітлює особливості Нової Епохи – Епохи Водолія: Жити за законами ДушіЦей номер (№2(11)’2017) за погодженням з Головою Центру Олександром Миколайовичем Барно повністю укомплектовано теософськими матеріалами.

Висловлюємо Вам, шановний Олександре Миколайовичу, щиру вдячність за розуміння необхідності на даному етапі розвитку людини поширення теософської просвітницької діяльності, за  підтримку проведення цієї роботи на території області та надану можливість розповідати про неї іншим.

Дуже прикрасили програму Конференції, піднімали настрій, гармонізували простір музичні вітання Олександра Тарасова, Олени Щербини, членів теософського Центру з м. Житомира. Роботу Конференції супроводжувала виставка члена Спілки Художників України Валентини Чайковської “Оправа Вічності”.

А на закінчення ми подивилися у виконанні Київського творчого об’єднання теософів виставу “Теософ у пошуках Істини”, яка стала дороговказом на майбутнє: кожен повинен поставити собі за мету, взяти на себе зобов’язання намагатися перейти на позиції Божественного й зрозуміти, що, якщо цього не станеться, то реальність нижчої природи захопить його й зробить своїм слухняним інструментом. Щоб такого не допустити, необхідно, щоб найвищі вібрації Божественної Істини – Істини Єдності стали невід’ємною частиною кожного, хто вирішив йти шляхом самовдосконалення.

Раїса Калашнікова, м. Кропивницький

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.