Наша участь у Літній програмі, присвяченій 185-річчю від Дня народження О.П. Блаватської

   Музейний центр О.П. Блаватської та її родини разом з Дніпропетровською ложею імені О. П. Блаватської розробили на червень-вересень 2016 року план заходів по відзначенню цієї урочистої дати та запропонували всім теософським відділенням, учбовим центрам, групам в Україні взяти участь у  їх проведенні.

  DSC01296 Кіровоградське відділення «Лайя» охоче відгукнулося на цей заклик і ось уже 17 червня 2016 року  в Музейному Центрі О. П. Блаватської виступила Президент відділення Раїса Калашникова, яка в лекції «Наукові пророцтва Олени Блаватської» намагалася показати, що «Таємна Доктрина» нашої співвітчизниці продовжує, як і раніше, позитивно впливати на сучасну думку світової науки, всього людства якраз тому, що вона змогла передбачити ті наукові відкриття, які стануть можливими завдяки розширенню свідомості людини, посиленню та укріпленню її зв’язку з Природою та Космічними законами, що зараз повністю підтверджується.

   Крім того, на цій зустрічі було передано до бібліотеки Музейного Центру Альбом наукових пророцтв Олени Блаватської, матеріал для якого підготували члени Відділення.

DSC01342

DSC01299

DSC01308

DSC01309

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.