XVI Київський міжнародний Форум

Ось уже 16-й рік підряд в останні вихідні дні травня у Києві проходить Міжнародний Форум з питання Шляхи духовного розвитку людини та суспільства. Цього року відповідальність за організацію та проведення Форуму взяли на себе: Громадянська Платформа Нова Країна, Комітет з етики та гуманітарної експертизи, Міжнародний центр розвитку ділової етики НТУУ “КПІ” та Рада громадських організацій України.

DSC01229Протягом двох днів,  28-29 травня, у приміщенні НСК “Олімпійський” майже 70 учасників Форуму обговорюючи питання духовного відродження як людини зокрема, так і суспільства в цілому, відзначали, що цього можна досягти, в першу чергу,  шляхом побудови доброзичливих, чесних, справедливих, толерантних взаємовідносин між людьми, які є рушійною силою еволюційного процесу. Йшлося також про те, що інноваційним перетворенням у різних галузях людської діяльності й етично-моральному оздоровленню суспільства сприятимуть загальнолюдські цінності, які лежать в основі праведної поведінки та дії кожної людини, з якими ми народжуємося, їх треба лише проявити та усвідомити.

DSC01259У роботі Форуму від Кіровоградського відділення “Лайя” Теософського Товариства в Україні взяли участь Валентина Бєлан, Валентина Богуш та Раїса Калашнікова, яка в одній із секцій виступила з доповіддю на тему: “Єдність думки, слова і діла – основа духовного розвитку особистості”.

DSC01235 DSC01253

DSC01249

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Обсуждение закрыто.