Торкнулись Краси Духу

  Останнім часом все більше і більше людей цікавляться питаннями самопізнання та самовдосконалення, як працювати над собою, щоб досягти у цьому позитивних наслідків. Це не стало винятком для студентів кіровоградського інституту Університету сучасних знань, м. Київ, та коледжу, що діє на його базі, які прагнуть глибше зрозуміти та осмислити свою внутрішню природу, знайти свою істинну, вічну сутність, тобто “Пізнати самого себе”.

DSC01062   Якраз про це йшлося у бесіді, яку провела з ними наша волонтер Раїса Калашнікова 05 квітня 2016 року. В основу спілкування було покладено філософське вчення  про серце духовної багатогранної людини, українського мислителя, педагога, письменника Григорія Савича Сковороди та теософське вчення про етику, моральність, яке принесла західному людству наша видатна землячка Олена Петрівна Блаватська. У темі наголошувалось на тому, що в думках Григорія Сковороди про Всесвіт, призначення людини на землі чітко прослідковується схожість з теософськими ідеями.

 DSC01069 Бесіда супроводжувалась змістовними слайдами, які не тільки полегшували сприйняття теоретичного матеріалу, але й, як відзначали слухачі, допомагали виконувати практичні завдання, які пропонувала їм ведуча.

 Підводячи підсумок зустрічі, викладач коледжу Ірина Михайлівна Зантарія сказала від імені присутніх, що, вони,як саме головне, торкнулися Краси Духу визначних духовних постатей, відомих усьому світові, отримали цікаву, цінну інформацію щодо того, як людина повинна працювати над собою, як “Шукати себе всередині себе”. Обов’язком кожного залишається лише впровадити почуте в практику повсякденного життя.

Успіхів Вам, дорогі друзі!

Ініціативна група ТОС,

м. Кіровоград

DSC01061 DSC01065

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.


Оставить комментарий