Нести високо материнське покликання!

Напередодні свята 8-го березня наш волонтер Віра Іванівна Махоріна організувала зустріч колективу соціального Центру захисту матері та дитини з відомими людьми селища Нове. Тут були голова селищної Ради Сергій Павлович Денисенко, секретар Ірина Павлівна Огаль, завідуюча селищною бібліотекою Катерина Василівна Салтан та місцева поетеса, член літературного об’єднання «Парус» Валентина Саєнко.

DSC01009Тема зустрічі: “Краса Душі людської”. У своїх зверненнях до молоденьких мам гості з душевним теплом, любов’ю, ніжністю наголошували на тому, що їм слід завжди пам’ятати та високо нести материнське покликання, бути гідними свого материнського призначення, виховувати в дітях повагу до святого імені жінки-матері, Вітчизни, України.

Багато гарних поетичних слів, що розкривають красу Душі людської,  пролунало у віршах Валентини Саєнко.

DSC01010Цього разу кожній дитині закладу було вручено м’які іграшки, які приготували для них члени ініціативної групи ТОС м. Кіровограда. А дорослих гості пригостили цукерками та смачним тортом.

“Ця зустріч надовго залишиться в пам’яті молодих мам, бо вони в черговий раз почули добрі, щирі, сердечні слова, в яких звучала повага до них”, – сказала, прощаючись, директор Центру Інна Олександрівна Жолобова.

                                            Ініціативна група ТОС, м. Кіровоград 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.


Оставить комментарий