Поради для ефективної роботи над собою

Дійсно, конкретні поради для роботи кожного дня в подальшому, отримали члени теософського відділення «Лайя», м. Кропивницький, гості з міста Харкова, Івано-Франківської області, які мали чудову нагоду зустрітися 26 грудня 2020 року в   онлайн режимі з прекрасним лектором, Генеральним секретарем ТТвУ Світланою Йосипівною Гавриленко. В її лекції «Людино, пізнай себе» прозвучали відповіді на велике коло питань, на які значна частина людства шукає їх сьогодні в інформаційному просторі.

Як завжди, Світлана Йосипівна побудувала лекцію дуже цікаво, з залученням найсучасніших наукових фактів та досліджень. Лекція супроводжувалась прекрасною презентацією, яка допомагала нам, слухачам, краще зрозуміти глибину розкриття питань. Зокрема, дуже доступно, логічно і просто, опираючись на дослідження сучасної науки, подано матеріал про зміну магнітних полюсів та електромагнітні частоти Землі, резонанс Шумана. У зв’язку з цим всім нам стало зрозуміло, як важливо саме сьогодні починати змінювати себе, підвищувати частоту власних вібрацій, щоб підняти їх до рівня вібрацій нашої планети.

В лекції було надано переконливу відповідь на питання: що необхідно робити кожній людині, щоб свідомо рухатися шляхом еволюції та який це шлях? Значна увага приділена законам трансформації, структурі свідомості людини. Яскраво й надихаюче для нас прозвучали «Золоті Сходини» О.П.Блаватської, афоризми сучасних філософів та минулих століть.

Щира вдячність Світлані Йосипівні за те глибоке джерело знань, до якого ми доторкнулися під час лекції. А скільки думок викликала надана нам  інформація! Майже годину ми палко обговорювали питання самоконтролю, самовдосконалення, зокрема, та як нам піднятися на вищу сходинку свого розвитку, як побудувати місток між вищим і нижчим розумом, в цілому. І ще багато інших питань ми, за допомогою Світлани Йосипівни, з’ясовували для себе та отримували чіткі поради для ефективної роботи над собою.

Тож, дякуємо Вам, Світлано Йосипівно, за свято глибоких знань, яке Ви нам подарували! Бажаємо Вам творчого натхнення і чекаємо на наступну зустріч!

З Новим Роком Вас!

Від імені всіх присутніх Валентина Бєлан, м. Кропивницький

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.