Звернення до теософів України

Наш відгук на ситуацію у світі

Шановні колеги,

Ми всі переживаємо особливий досвід сьогодні у зв’язку з глобальними подіями, які не оминули нікого з нас.

Безперечно, що всі офіційно оголошені обмеження ми маємо виконувати і відповідно відкорегувати свою індивідуальну і колективну діяльність.

Але у нас, теософів, є важлива місія, яку саме в цей особливий час ми маємо  реалізовувати, а саме допомогти людству усвідомити свою єдність, практично переконатися у неподільному взаємозв’язку, взаємозалежності та у необхідності узгоджувати і координувати спільний  конструктивний відгук на виклики часу. Хочется закликати всіх вас до свідомої та відповідальної поведінки для запобігання паніки, недовіри, підозри і відчудженості людей. Цей досвід виходу на планетарний рівень мислення і дій є дуже цінним, цей урок людство має вивчити і здати свій екзамен. Це і наш екзамен.

Рано чи пізно все це минеться, але ми маємо змінитися, наші цінності, пріоритети, стосунки можуть і мають стати більш високими, чистими, досконалими.

Так давайте використаємо цей час, щоб зберегти здоров’я, допомогти близьким

та оточуючим, проводити гармонізуючу медитативну практику, самотрансформаційну роботу, читати теософську та духовну літературу і розмірковувати над прочитаним.

Пропонуємо о 21.00 – 21.30 проводити спільну (ментально) медитацію на підтримку Землі, людства, розвиток Теософського руху у світі та в Україні, зокрема КЦ ім. ОПБ у Павлинці та Музейного центру ОПБ та її сім’ї у Дніпрі.

Прохання до вас поширити це звернення по колу вашого спілкування.

З повагою і найкращими побажаннями всього самого світлого та цілісного на

обраному духовному шляху,

Світлана Гавриленко, Генеральний секретар Теософського товариства в Україні,

Володимир Павлов, віце-голова ТТвУ.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.