Лист від Міжнародного президента Теософського Товариства (ТТ) Тіма Бойда

Любі друзі! Оскільки зараз світ намагається пережити такий скрутний момент, я хочу поділитися з вами декількома словами про Адьяр та нашу відповідь Корона-вірусу. На щастя, зараз немає випадків зараження серед мешканців або персоналу. Однак, ми чудово усвідомлюємо, що хоча численність випадків ще не зросла в Індії, але швидше за все, це  скоро станеться.

 З метою зменшення розповсюджування вірусу, ми вжили низку заходів:

  • Призупинено всі зустрічі у Теософських Товариствах та у групах, з’єднаних з нашим кампусом.
  • Тимчасово скасовані години, протягом яких кампус можуть відвідувати місцеві відвідувачі.
  • Закрито Соціальний Добродійний Центр (SWC) до наступних розпоряджень.
  • Також незабаром буде призупинено всі великі проектні заходи.
  • На даний час не проводитиметься забезпечення розміщення відвідувачів.
  • Відповідно до дій уряду, Вища Школа Олькота (OMNSS) та Теософська Академія в Адьярі  (ATA) зачинено до наступних розпоряджень.
  • Наша клініка буде продовжувати здійснювати контроль та надавати догляд безкоштовно персоналу та мешканцям кампусу.
  • Будь-який працівник, у якого виявлено вірус, отримає оплачувану відпустку на час одужання.

Це безпрецедентний момент в історії людства, для якого немає сценарію чи попереднього досвіду. Час від часу ми будемо орієнтуватися на нашому шляху. Це закінчиться. І коли це станеться, ми також будемо діяти через обставини, до яких цей вірус приведе нас. Ми можемо бути впевненими, що після пандемії світ стане іншим.

На закінчення: невпевненість і тривожність цього моменту – певна річ. Ми всі знаходимося в цьому разом. Наш взаємозв’язок, взаємозалежність в цьому світі, наша Єдність виходить за рамки теософських міркувань та стають безперечним фактом. Хоча багато хто відчуває себе паралізованим жахливою ситуацією, це час чудових можливостей для кожного, хто щиро сприймає вчення та життя. Ті, хто голосно розмовляють, не можуть нас почути. Можливість спокою перед лицем страху потребує прикладу. Наше постійне утримання центру спокою в середині та свідоме випромінювання цього спокою у наш спільний ментальний та емоційний потік, через невидиме, має величезний вплив. Незалежно від того, чи опинимось ми в ізоляції, чи в розпалі, для нас існує робота. Та, до якої ми готові.

  На заключення, слова Мартіна Лютера Кінга:

«Кінцева міра людей визначається не тоді, коли вони перебувають у комфорті та зручності, а тоді, коли вони знаходяться у часи викликів та суперечок».

Нехай ми всі знайдемо внутрішні сили, щоб відповісти теперішньому та майбутньому викликам.

З побажаннями всього найкращого, Тім.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.