Запалили свічу надії

кировоград 001  Цього разу ми завітали до Обознівського психоневрологічного інтернату, що у Кіровоградському районі, як і годиться, у Новорічні свята, з “вечерею”. А так звана “вечеря” вийшла непоганою, бо на прохання Кіровоградського відділення “Лайя” про допомогу його мешканцям відгукнулися люди різного рівня: це були і поети, і композитори з літературного об’єднання “Парус”, і працівники “Нової газети”. Всі несли теплий одяг, хустки, ковдри тощо. Зібрали понад 100 книг та журналів для бібліотеки цього закладу. “Нова газета” подарувала їм своє нове видання. Звичайно, не обійшлося без солодощів, які отримав кожен.

  Скільки було радощів, хвилювання в очах підопічних, коли, тримаючи в руках рушник з хлібом-сіллю, своє привітання зі святами ми розпочали словами: “Тато і мати просили прийняти нашу вечерю”. Розповідали їм про Різдво Христове, про те, що несе з собою Новий рік – рік Коня і були приємно вражені, коли почули, що чимало хто з них пам’ятає і свої молоді роки, і свої “вечері”.

  Сподіваємось, що наші душі, які були переповнені теплом і співчуттям, додадуть їм сил. А їхня любов до життя та радість принесуть зцілення.

  Прощаючись з нами, працівники закладу сказали: “Ви запалили свічу надії для цих людей”.

 кировоград 002

кировоград 003

кировоград 004Валентина Богуш і Віра Махоріна

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.


Оставить комментарий