Теософське видання «Світоч»

Дорогі друзі, електронний журнал «СВІТОЧ» інформаційний орган Теософського Товариства в Україні (інтервал видання – кожні два місяці).

 

«Ми працюємо заради духовного відродження людства»

Дорогі друзі, колеги, сестри і брати!

Перед вами черговий випуск електронно­го журналу що кожні два місяці випускається Теософським товариством в Україні.

Його назва свідчить про те, що ми ро­зуміємо головною задачею всіх тих, хто прий­няв до свого серця величні ідеї Теософії, не­сти Світло знання, розуміння, осягнення у цей світ і перетворювати це Світло у дії.

Цей серпневий випуск засвідчує, що наша робота не зупиняється після півторарічного періоду війни. Важливими подіями літа були засідання Генеральної ради ТТ та наступне за ним засідання Ради ТТвУ Генеральна рада зібралася в червні цього року вживу, це відбу­лося у Міжнародному теософському центрі в Наардені, Нідерланди. Для тих, хто не зміг приїхати особисто, була можливість участі он­лайн. Світлана Гавриленко, Генеральний се­кретар ТТвУ, брала участь у цьому засіданні онлайн. Обговорювалася тема активізація ро­боти пропаганди і популяризації теософських знань у світі. Створені нові акаунти у Фейсбуці та Інстаграмі, оновилася робота Школи Му­дрості, проходять публічні програми у бібліо­теці та дослідницькому центрі в Адьярі.

148-а Конвенція ТТ відбудеться вживу з 31 грудня по 4 січня у Адьярі, з прямою он­лайн інтернет-трансляцією по всьому світу. Ключова нота цьогорічної Конвенції: «ДО­СЛІДЖЕННЯ ТА РОЗУМІННЯ УНІВЕРСАЛЬ­НОГО ІНТЕЛЕКТУ». Почалася підготовка до відзначення 150-річчя ТТ. Ця дата буде від­значатися 23-27 липня 2025 року під час ХІІ Всесвітнього Конгресу ТТ у Ванкувері, Ка­нада. Тема Конгресу «ДО РОЗУМІННЯ ТА ЦІЛІСНОСТІ: НАША РОЛЬ У ФОРМУВАННІ МАЙБУТНЬОГО».

Відповідно до цих задач, відбулося за­сідання Ради ТТвУ з інформацією про питання. винесені на засідання Генеральної ради. На цих зборах розглядалися можливі шляхи покра­щення і розширення нашої роботи в Україні, хоч ми зараз маємо певні обмеження і особливості роботи в умовах військового стану. Безперечно, успіх нашої роботи буде залежати від сумлінно­го ставлення кожного члена ТТ до свого внеску у спільну справу. Планується декілька загально­українських новацій, про які будемо вас інфор­мувати і просити підтримати їх своєю участю.

Теософський Орден служіння продовжує свою активну діяльність у наданні допомоги постраждалим під час військових дій. Почав­ся вже другий рік нашого щотижневого піклу­вання про сорок поранених у лікарні Інститу­ту ортопедії та травматології НАМНУ. Багато членів нашого київського Товариства брали в цьому безпосередню участь, виражаючи цим відданість своєму обов’язку перед Вітчизною, народом. Ми щиро вдячні нашим міжнарод­ним колегам за їх дух Єднання. Наші четвер­гові зустрічі задля спільної ментальної робо­ти підтримки і захисту Вітчизни відбуваються регулярно з хорошим відвіданням. Регуляр­но працюють групи Ордену Зцілення. Від­повідально і з радістю здійснюється таке важ­ливе для нашого народу служіння. Сердечна подяка всім причетним!

Цей випуск прийде до читачів напере­додні важливої для всіх теософів події – Дня Вісника Світла. Цей день ми щорічно відзна­чаємо 12 серпня, день народження Олени Петрівни Блаватської, в цьому році він 192-й. Ми зберемося разом з любов’ю, вдячністю і пошаною до нашого Вчителя. Її справа живе і дає свої плоди на ниві людства.

Друзі, наш журнал виходить, щоб об’єд­нати всіх людей Доброї Волі. Нехай Світла і Любові у світі стане більше! А ми давай­те об’єднаємо свої зусилля на тому Шляху, який свідомо обрали для служіння людству.

І хай благословенні будуть Ті, Хто вказав нам Шлях!

Світлана Гавриленко

 


venzel

Скачать (PDF, 1.44MB)


venzel

Скачать (PDF, 1.22MB)


venzel

Скачать (PDF, 1.08MB)

 


venzel

Скачать (PDF, 935KB)


venzel

Скачать (PDF, 1.12MB)


venzel

Скачать (PDF, 1.17MB)


venzel

Скачать (PDF, 1.24MB)


venzel

Скачать (PDF, 1.17MB)


venzel

Скачать (PDF, 1.73MB)


Скачать (PDF, 1017KB)

Скачать (PDF, 750KB)

Скачать (PDF, 685KB)

Скачать (PDF, 1.18MB)

Скачать (PDF, 1.23MB)

Скачать (PDF, 1.67MB)

Скачать (PDF, 1.69MB)

Скачать (PDF, 1.72MB)

Скачать (PDF, 1.32MB)

Скачать (PDF, 1.41MB)

Скачать (PDF, 1.53MB)

Скачать (PDF, 1.67MB)

Скачать (PDF, 1.21MB)

Скачать (PDF, 1.92MB)

Скачать (PDF, 707KB)

Скачать (PDF, 1.96MB)

Скачать (PDF, 1.76MB)

Скачать (PDF, 1.49MB)

Скачать (PDF, 2.72MB)

Скачать (PDF, 1.3MB)

Скачать (PDF, 3.52MB)

Скачать (PDF, 2.76MB)

Скачать (PDF, 1.37MB)

Скачать (PDF, 2.3MB)

Скачать (PDF, 2MB)

Скачать (PDF, 2.63MB)

Скачать (PDF, 1.75MB)

Скачать (PDF, 1.14MB)

Скачать (PDF, 3.1MB)

Скачать (PDF, 1.46MB)

Скачать (PDF, 1007KB)

Скачать (PDF, 1024KB)

Скачать (PDF, 1.35MB)

Скачать (PDF, 1.56MB)

Скачать (PDF, 794KB)

Скачать (PDF, 4.16MB)

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.