Сюрпризи від Святого Миколая

Зустріч, яка відбулася 16 грудня 2016 року в Обласному Центрі матері та дитини, була святковою, теплою та сердечною. Відчувалося, що молодесенькі мами раділи можливості поспілкуватися; маленькі діточки посміхалися, хотіли гратися, охоче йшли на руки, неначе розуміли, що всі ми члени однієї великої родини.

Через весь сценарій наших відвідин, який дуже ретельно підготувала Керівник Ініціативної групи ТОС Віра Іванівна Махоріна, пронесено образ СВЯТОГО МИКОЛАЯ, який є символом,особливо для малечі, турботи про них, добра, радості, щасливого життя. ВІН дуже любив дітей й любив дарувати їм сюрпризи. Перше, що він зробив – передав через Секретаря Новенської селищної Ради Ірину Павлівну ялинку, на якій вона традиційно запалила свічку надії на краще майбутнє, та додав до цього чимало солодощів, мандаринів й великого торта.

Не забарився Святий Миколай й з другим  сюрпризом: він наголосив на тому, що з давніх давен існує добра традиція – створювати сім’ю, бо, як кажуть у народі, без сім’ї немає щастя на землі. Щоб над цим девізом замислювалися молоді матері, ми від імені нашої теософської групи подарували колективу картину “Фенікс”, що символізує відродження, прагнення до вільного, але відповідального за свої дії, вчинки, життя. Звичайно, за пропозицією Святого Чудотворця, ми потурбувалися про речі для дітей та дорослих, про іграшки, не забули про солодощі та фрукти, які всі дуже люблять.

Цього дня Святий Миколай продовжував творити Чудеса для членів такого  прекрасного колективу. Він знає, що не буває справжнього свята без музики, співу, танцю. Тому на його запрошення тут дуже гарно виступив вокальний гурт “Джерельце” ЗОШ №10, керівником якого є призер місцевого конкурсу вчителів музики Тетяна Вощенко.

А ось і ще один сюрприз: від імені Святого Миколая, та й від себе особисто, прийшла привітати присутніх завідуюча селищною бібліотекою Катерина Василівна. Вона допомагає молодому поколінню формувати активну життєву позицію через вірші, які сама складає, через пісні, які сама співає. Через неї Великий Друг дітей та дорослих передав гарно, естетично оформлені найщиріші побажання  МІЦНОГО ЗДОРОВЯ, ЩАСТЯ, РАДОСТІ, ДОБРА, СВІТЛА  У ПОВСЯКДЕННОМУ ЖИТТІ. Коли кожен, хто хотів, озвучував їх, то здавалося, що це побажання було адресоване лише йому й нікому іншому.

Молоді мами – Валентина та Тетяна привітали також й нас зі святом. В кінці зустрічі директор закладу Інна Олександрівна Жолобова наголосила, що сьогодні дійсно був день сюрпризів, вона була  відверто здивована й одночасно щиро задоволена святковим дійством.

Наостанок  нас  запросили на чай та каву. Хіба відмовишся від такого сюрпризу!?

Ініціативна група ТОС, м. Кропивницький  

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.